Contact webmasterVragen of opmerkingen? Mail mij dan. Je kunt ook iets in mijn gastenboek schrijven.

Het is mijn gewoonte om te reageren op vragen. Mocht dat een keer niet gebeuren, schroom dan niet om mij een herinnering te sturen.

Stuur een mail (contact@nicospilt.com) *

Gastenboek

Adverteren op deze site

*) Reacties die via dit adres binnenkomen, kunnen ook in mijn gastenboek komen. Wil je dit per se niet, geef dit dan aan.

tekening Alex Blomsma, www.blomsma.com
Niet chatten via Facebook (Messenger)

Stuur me geen berichten via Facebook (Messenger). Niet chatten dus. Ik hou daar niet van en kijk er weinig naar. Gewoon mailen; dan weet je zeker dat ik het meteen lees en dat jij een reactie krijgt.

Uitnodigingen voor Google+, Hyves, Badoo, Netlog, Picasa, Twoo, Zoosk etc.

Ik wil niet onvriendelijk overkomen, maar op dit soort uitnodigingen reageer ik niet. Aan sociale netwerken doe ik niet mee (uitgezonderd LinkedIn voor zakelijke contacten en Facebook voor contacten met mensen die ik persoonlijk ken). Ik ga me ook niet ergens voor aanmelden om bepaalde foto's te kunnen zien (behalve Flickr, want daar zit ik zelf op).

Geen antwoord gekregen? Check je spamfilter!

Dagelijks krijg ik mails met opmerkingen, tips en vragen. Ik verstuur ook weleens mails waarop ik een reactie verwacht. Bijvoorbeeld als ik iets voor iemand heb uitgezocht. Dan vind ik het wel prettig als ik daar even een bedankje voor krijg. Maar dat gebeurt niet altijd en dat is dan weer jammer.

Dit hoeft niet met kwade wil te maken te hebben. Misschien verdwijnt mijn antwoord wel in een spamfilter. Dit zijn ondingen, want er kan ook mail in terecht komen die helemaal geen spam is. Bijvoorbeeld mijn interessante antwoord op jouw boeiende vraag. Check dit dus even, als je denkt dat je niks van mij hebt gehoord.

Enige doodlopende correspondentie

  • Hello, We are three students workinmg on a project about the Amstel Station and the Muiderpoort Station. We found your website very useful in our research. We are particularly interested in this one publication about the opening of the the two stations We were wandering if theres any possibility to take a closer look at it, eather of a scan, by email, or to the original version. We are living in Amstrerdam, let us know if you can help us! Best. - Nerijus, Andrea and Edmundas

    Mailtje van 23 oktober 2012. Natuurlijk wil je helpen en plaats je de foto's in hoge resolutie op Flickr, zodat ze ze eraf kunnen halen. En daarna hoor je helemaal niets meer van deze dankbare studenten, ook niet na een vriendelijk herinneringsmailtje. Om precies te zijn Nerijus Rimkus, Andrea Serego en Edmundas Stundzius van de Gerrit Rietveld Academie. Dat het maar een mooi werkstuk mag worden van deze bloem der natie.

  • Door een erfenis van een oud NS medewerker ben ik aan een lepeltje van het spoor gekomen. Helaas vind ik nergens wat voor een lepeltje het is, hoe oud het is en met welke gelegenheid het uitgegeven is. Kunnen jullie verder helpen? Een beeld is als aanhang daarbij. - Bob Sprengen en Ulrike Krone

    Een verzoek uit maart 2014. Foto op site geplaatst, reacties gevraagd, antwoorden doorgestuurd. Daarna niets meer gehoord van Bob en Ulrike.
  • Ich bin der Alex, 24 aus Köln und Lokführer in der DB Einsatzstelle Köln Eifeltor sowie Heizer bei den Eisenbahn­freunden Betzdorf e.V. auf der 52 8134. (...) Weshalb ich schreibe ist die Frage ob du noch mehr solch Tolle Fotos hast, vieleicht sogar einen Gleisplan von dem BW?! - Alexander Grimmer

    Een verzoek uit mei 2014. Foto's van Bw Eifeltor beschikbaar gesteld via Flickr en een mailtje gestuurd. Daarna niets meer gehoord van der Alex.

N.B. Zit mijn antwoord toch niet in je spamfilter? Laat het dan weten, zelfs ik vergis me weleens...Zie ook:
vorige       start       omhoog