Dit is geen treinensite!

Honi soit qui mal y pense.Deze site roept veel reacties op. Vele tientallen mails per week, die ik allemaal zo snel mogelijk probeer te beantwoorden. Soms vraagt dat om flink wat uitzoekwerk, maar dat is niet erg, want dan heb ik meteen weer een nieuw onderwerp te pakken voor mijn site.

Vaak krijg ik complimenten over mijn site, maar een enkele keer ontvang ik ook mailtjes met bittere kritiek. Bijvoorbeeld omdat ik weleens een foto plaats die niks met treinen te maken heeft. Maar deze site gaat niet over treinen, deze site gaat over mij! Vandaar ook de naam www.nicospilt.com. Dat ik veel aandacht aan treinen en andere vormen van rollend vervoer besteed is daarom toeval. Als ik suikerzakjes had verzameld was deze site over suikerzakjes gegaan. Overigens verzamel ik wel suikerzakjes, maar alleen als er treinen op staan.

Aan deze site besteed ik zeker 20 uur per week. Veel dingen zijn niet direct zichtbaar, omdat die op de achtergrond gebeuren. Zo kost het veel tijd om de structuur op een hoog niveau te houden. Allemaal handwerk, of liever gezegd hersenwerk. Vandaar dat ik weleens minder tijd heb om aandacht te besteden aan de rubriek Nieuw. Maar ik probeer daar toch minstens een keer per dag wat nieuws op te zetten. Meestal is dat dan wel een trein of iets dergelijks, maar dat kan ook weleens een grapje over een ontsnapte gorilla zijn...


Rotterdam, Stadhuisplein, 21 mei 2007. Loopt die ontsnapte gorilla nu nog steeds los?!


Deventer (tegenover het station), 9 augustus 2005. Eend. Zeist (Het Slot), 25 mei 2007. Zwaan.
Eigenlijk had ik dus een site over drijvende kunstvogels willen maken, maar daar heb ik er nog niet zo veel van.


Bunnik, 5 juni 2007. Waar ben ik?


 

Stellendam, 1959. Mijn zus Carina en ik zijn bezig met een cursus typen.


Zie ook:
vorige       start       omhoog