Februari 2024


Omleiders onder de boogjes

Op zondagochtend 18 februari 2024 bracht onze cameraploeg een paar regenachtige uurtjes door op station Hollandsche Rading. Meestal is hier weinig te beleven, maar nu stonden er een paar omgeleide treinen op het programma. Vanwege werkzaamheden bij Amsterdam werden onder andere de NightJet en de Tui Ski Express omgeleid via Hilversum. Onder de boogjes zagen we ook nog een werktreintje en een huisvuiltrein uit Rome passeren.


Omleidingen door Bunnik

Op 23 februari 2024 was er een stremming op de Betuweroute. Dat vinden wij bij Blokpost Bunnik helemaal niet vervelend. Onze camera's draaiden op volle toeren, zodat wij jullie diverse omgeleide goederentreinen kunnen tonen. Tussendoor een paar overbrengingsritten van materieel dat op het punt staat te worden afgevoerd. Het eerste filmpje van deze montage is gemaakt op 11 februari.NVBS Actueel - februari 2024

Op 23 februari 2024 verscheen NVBS Actueel februari 2024. NVBS Actueel is de maandelijkse digitale nieuws­brief van de NVBS, met lezens­waardige artikelen en tips over activiteiten van de NVBS. Een abonnement is gratis, ook voor niet-leden van de NVBS.

vorige       start       omhoog